HTML

szarosszendvics

Az életemről, a nőkről minden olyanról ami foglalkoztat és nem hallgatja meg senki.

Friss topikok

Linkblog

Hallgatás beleegyezés

2018.02.19. 15:57 Rimbaud

 

  • Orbán Viktor nem cáfolja azt hogy Tiborcz István jelentős szerepet vállalt a Elios botrányban. Soha nem állt ki a párt részéről senki, aki bizonyítaná azt, hogy a vádak hamisak.

  • Így hát a hallgatás beleegyezés!

  • Meddig gyűrűzik ez a botrány? Mikor fogják kivizsgálni végre hogy tisztán lásson a magyar nép aki felhatalmazta őket arra, hogy képviseljék! Sajnos az hogy nem beszéltünk róla csak azt bizonyítja hogy minden igaz. Kicsit sajnálom Tiborcz István aki huszonévesen bekerült egy olyan környezetben ahol elhitették vele neki bármit szabad. Megkapta a feladatát és Lázár Jánossal együtt aki sokkal tapasztaltabb mind üzleti, mint politikai szempontból. Lázár mentorként bevezette sötét üzletek világába az Tiborcz Pistát. Aki az életet élni ugyan nagyon szereti, tanulni viszont nem nagyon volt kedve! Pistánk feláldozható ebben a játékban úgy ahogy Lázár is. Nagyon sokan játszanak még ilyeneke a NER rendszerében.

  • Valahol ennek az országnak nagyon fáj ami történt, de ezek még nem találták el azt az egy picike pontot amitől beindl a láncreakció! Lesz egy pici robbanás a nagy számok törvénye alapján előbb vagy utóbb. Ha belegondolunk abba hogy a délszláv háború kirobbanását egy házasságkötés alatt kialakult családi perpatvar robbantotta ki Szarajevóban, elképzelhető Magyarországon egy apróságnak tűnő kicsi kis ellentmondás indítja (vagy már el is indította) el. Csak ki kell várni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rimbaud.blog.hu/api/trackback/id/tr1413682356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása