HTML

szarosszendvics

Az életemről, a nőkről minden olyanról ami foglalkoztat és nem hallgatja meg senki.

Friss topikok

Linkblog

Szavazók

2018.01.17. 19:06 Rimbaud

Mai napig próbálom elfogadn azt, hogy az emberek, vagyis szavazók nagy része Orbán és rendszere mellett teszi le a voksát. Nagyon valószínű, hogy így lesz ez a választáson is, 2018 áprilisban. 

Próbálom elfogadni, hogy az emberek nagy része saját magát akarja szándékosan megszopatni. Érthetetlen mivel az egyszerű, alacsony iskolázottságú emberek adják a szavazótábor nagy részét s Fidesz mégis az Ő kis nyomorult életüket keseríti meg, és nehezíti el a legjobban.  Miért csinálják ezt (mármint a szavazók)? Valmi titkos kis mazohista beteges vágy hajtja Őket. Esetleg a magyar mint az orosz igényli az atyuskát.

Jómagam ha teljesen objektíve mérlegelve a dolgokat, anyagilag mindenképpen jobban jártam a Fidesszel. Sokat gyarapodtam. Igaz számomra a gazdagodás nem politikai kérdés. Pontos szabályaim vannak a megtakartásaimra és a költségeimre. Hiteleket csak meghatározott feltételekkel, és csak termelő beruházásra vagyok hajlandó felvenni. Fizikai munkáskánt kezdtem, de a következetességemnek hála a passzív jövedelmeimből élek, úy hogy még bőven nem vagyok 50 sem.

Saját vagyonosodásomnak semmi köze a Fideszhez. Mégsem akarom Őket. Lehet, hogy velem van a baj?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rimbaud.blog.hu/api/trackback/id/tr6913583725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása