HTML

szarosszendvics

Az életemről, a nőkről minden olyanról ami foglalkoztat és nem hallgatja meg senki.

Friss topikok

Linkblog

Hangyák és méhek

2014.02.04. 13:30 Rimbaud

mehek_1391515976.jpg_1047x858

Elnéztem az embereket bírka vagy méh módra mennek, rágnak, lélegeznek élnek bocsánat vegetálnak, hogy a gazdának legyen mit enni. Lásd képet.

 

Most érkeztem haza. A napi kávémat iszogatva elnéztem az embereket az üvegen keresztül. Elsétál a teraszablak előtt egy 12 éves kislány pornószinészt megszégyenítő leopárdmintás nadrágban. 4 fős cigánycsapat megáll, úgy látom a nemzeti dohányboltba készülnek összedobják a cigarettára valót.

Elindulok..elmegyek egy 6-8 fős társaság mellet ahonnan kiabálást hallok:

Mi van geci elvagy veszve! Én nem vagyok! Te vagy! 

A társaság a közeli szebb időket is megélt mezőgazdasági szakközépiskolából jöttek ahol oktatáson vesznek részt. Az oktatóktól tudom, hogy a tanítás első napján kirabolták az iskola padlását. Nem tudják pótolnio az összetört vécékagylókat, csaptelepeket. A wc-k fala bekenve szarral. Az embernek a gyomra fordul ki.

Közben azon golnolkozom, ha felkínálnák, hogy legyek egy ilyen népnek a királya, mit tennék. Nem, egyértelműen nem lehet. Iilyen erővel majmok vagy ebihalak királya is lehetnék. Ezek aztán semmire nem valók. Egy jó film után egy pohár bor melett nem lenne egy sem akivel lehetne beszélni. A nőstényeikről meg ne is beszéljünk.

Miért nem érzem jól magam? Cigányhordák miatt? Nem az egész hangulata, ez a nyomasztó "Macskajaj" szerű vidámság és lelki nyomor zavar. Sajnálom, hogy ide születtem. Talán a gyermekeim akiket zavarok mert itt nincs jövő. Esetleg a Mad Max-i korábbi nemzedékek által itthagyott maradékokon lehet még osztozkodni és ölni egymást , értelmetlenül , alkotás és új teremtése nélkül.

Most szégyellem, hogy Magyar vagyok, volt amikor büszke voltam rá. Nekem már mindegy Talán majd egyszer megint....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rimbaud.blog.hu/api/trackback/id/tr835798465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása