HTML

szarosszendvics

Az életemről, a nőkről minden olyanról ami foglalkoztat és nem hallgatja meg senki.

Friss topikok

Linkblog

Eltelt 1 év

2015.03.13. 10:57 Rimbaud

Érdeklődve olvasgatom a cikkeket a korrupcióról meg a visszaosztásról. Magam azért sem látom ezt olyan nagy problémának, mert az emberek ebben élnek benne. Addig amíg csak a (régi időkben) a benzinkutasok meg a postások kaptak komolyabb borravalót, mindenki irigyelte őket. Ma ez megváltozott gyakorlatilag majdnem minden vásárlásnál adja az ember. Na így van ez a korrupcióval is ma Magyarországon. 

Hányingerem van tőle, de nyilván nem fogom jelenteni, mert akkor nem lesz munkám. Ez tök normális. 

Sajnos a mindennapjaimban érzem délelőtt lopnak tőlem, mert valaki korrumpál egy döntéshozót, de délután Én korrumpálok meg egyet ezzel pedig pénzt keresek. Sokat. Ez így igazságos. 

Aki nem tud ebben résztvenni az a rogáni "keményen dolgozó kisember". Sajnálom őket, de hát ilyenek mindig is voltak.

Apropó 1848 a történet szerint ugye kik kezdték ezt az egészet a csóró elnyomott munkások? (pilvaxba sétapálcával kávézgatva). És a végén ki szívta meg hát mint mindig a kisember. Pedig nem vagyok benne, biztos, hogy nekünk olyan szörnyű lenne a régi Osztrák Magyar Monarchia.

Köszönjük 1848. Számomra ez a nap az Európától elszakadás napja. Én nem ünneplem. Lehet köpködni de ez az Én véleményem!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rimbaud.blog.hu/api/trackback/id/tr356909697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása