HTML

szarosszendvics

Az életemről, a nőkről minden olyanról ami foglalkoztat és nem hallgatja meg senki.

Friss topikok

Linkblog

Dicső Magyarország!

2013.10.21. 09:02 Rimbaud

Kedves Orbán Viktor!

Szeretném megköszönni neked a következőket:

Kapcsolt villamosenergiával termelt villamosenergia támogatás megszüntetése. Vállalkozásom ezen a területen dolgozott, így mióta ez megszünt, rengeteg szabadidőm lett nekem és barátaimnak! Éljen.

Megszünt a motoros autópálya matrica. Hurrá így kevésbé biztonságosan lehet motorozni. Hadd hulljon a férgese.

Az eddigi zskemberek akikkel dolgoztam külföldre távoztak: ács németországban lapostetőket szigetel, gázszerelő Angliában valami csomagolóüzemben dolgozik családjával együtt, unokatestvérem Bostonban egy kutatóintézetben dolgozik (orvos). Tehát tágul a látókörünk. Ez neked köszönhetem!

Gyermekemet arra tanítom, - mióta látom a Magyarország helyzetét - készüljön a külföldi munkavégzésre és életre, mert itt 8-10 évig semmi nem lesz jobb. Sőt!

Köszönjük a rezsicsökkentést, mert az energiagazdálkodást és energiahatékonyságot gyakorlatilag szükségtelenné tette itthon. Nagyon hasonlóan mint a 80-as években amikor nem kellett spórolni, lehetett vasból az ablak olcsó volt a gáz. Az irány inkább a kommunizmus, mint a piaci alapú kapitalizmus. Ez még nem is lenne olyan nagy baj, ha a visszaosztás kicsit hatékonyabban működne.

Régebben még próbáltam a politikai kapcsolatok felhasználásával munkát szerezni, de 15 perc beszélgetés után ami az Országház mellett történt, hányingerrel küzdve fel nem álltam az asztaltól. Nem bírtam tovább. A munkáról alig esett szó, inkább a cégrendszer és a visszaosztás és a megbízói lánc volt fontos.

Mi tart itthon a barátnőm és a családom. Meg a remény!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rimbaud.blog.hu/api/trackback/id/tr675590308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása